Előfizetői tartalom

Hoppá! - Két új mobilcég is jöhet Magyarországra

Portfolio
Alig néhány héten belül már a harmadik kutatás jelent meg a magyar távközlési piacról, az IDC és a BellResearch után ugyanis a Pyramid Research is kiadott egy részletes, 2013-ig szóló előrejelzést. A szakértők a következő 4 évre 1.8%-os éves átlagos piacméret-növekedést prognosztizálnak és azt várják, hogy két új mobilszolgáltató is megjelenik a T-Mobile, a Pannon és a Vodafone mellett.

A Pyramid Research legfrissebb elemzése szerint 2008-ban összesen 5.2 milliárd dollár volt a magyar távközlési piac összesített mérete, ami a tavalyi éves átlagos 169 forintos dollár árfolyammal átszámolva mintegy 880 milliárd forint (ez pedig nagyjából megfelel a BellResearch által néhány napja publikált 804 milliárd forintos értéknek). A cég nem számít arra, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés