Előfizetői tartalom

Nagyot újított a Pannon - taxiban is fizethetünk kártyával

Portfolio
Budapest két taxivállalata a Pannonnal együttműködve alakította ki új, utasbarát szolgáltatásait. A taxitársaságok autóiba beépített mobil terminálok segítségével a Pannon által biztosított ipari SIM kártya és a Pannon hálózata segítségével lehetővé válik a bankkártyás fizetés, az ún. félcsendes címkiadás, sőt a Tele 5 Taxinál a chipkártyás "taxicsekkek" alkalmazása is.

A bankkártyás fizetés térhódításával az utasok részéről egyre gyakrabban merül fel az igény arra, hogy akár útközben is használhassák kártyájukat. Erre nyújt most lehetőséget a két taxitársaság: egyre növekszik ugyanis azon autók száma, amelyben már lehetőség van a kártyás fizetésre, és rövid időn belül az összes autót felszerelik az erre képes, egyúttal bizonylat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés