Előfizetői tartalom

Vitézkednek az osztrákok

Portfolio
Európához hasonlóan a régióban is optimista hangulatban telik a kereskedés, azonban a nyugaton jellemző 2% körüli pluszokat csak az osztrákok tudják tartani, a többi régiós részvényindex ettől gyengébb teljesítményt nyújt. Az emelkedésből egyelőre a hazai börze sem marad ki, a BUX 1.3%-kal került feljebb jócskán átlag alatti, 4,3 miliárd forintos forgalom mellett. Miután ma nem jönnek igazán fontos amerikai makroadatok, a nap további részében sem számíthatunk különösebb izgalmakra.

Bár a hétvégi G20-csúcs nagy újdonságokat nem hozott, de a nemzetközi szinten is hangsúlyozott "mindent megteszünk a válság enyhítésére" elköteleződések javíthatják a befektetői megítélést, ahogy Ben Bernanke Fed-elnök tegnap esti televíziós előrejelzése is a recesszió végéről. Mindezek hatására folytatódik az emelkedés a részvénypiacokon, Európában 2% körüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés