Előfizetői tartalom

Mínuszba fordultak az ázsiai indexek

Portfolio
Többségében a negatív tartományban tartózkodnak a ma reggeli kereskedés során a távol-keleti részvényindexek, csak az indiai piac tudott jelentősebb erősödést felmutatni, a BSE 100 2%-kal menetelt felfelé. A Nikkei 2.4%-ot esett, amelyben szerepet játszott a ma reggel közzétett felülvizsgált negyedik negyedéves GDP-adat is.

Az amerikai piacok kismértékű pluszban fejezték be a tegnapi kereskedési napot, az ázsiai tőzsdéken viszont ma reggel eluralkodtak a recessziós félelmek. Ebben szerepet játszott az is, hogy a ma közzétett felülvizsgált japán GDP adat szerint a negyedik negyedévben a gazdaság 1974 óta nem látott ütemben esett vissza. Az év utolsó három hónapjában 3.2%-kal csökkent a japán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés