Előfizetői tartalom

Mattheisen: 40 ezer felett jár a T-Home Sat-Tv

Portfolio
A bejelentett 300 főnél egyelőre nem tervez az idénre további leépítéseket a Magyar Telekom, a hazai (leginkább IT) akvizíciókra ugyanakkor erősen törekszik Christopher Mattheisen vezérigazgató. A menedzser szerint az új termékstruktúra fogadtatása nagyon jó, hetente több ezer előfizető dönt a kombinált tv-internet-telefon csomagjaik mellett, a 2008 novemberében bevezetett T-Home Sat Tv szolgáltatásnak pedig már több mint 40 ezer előfizetője van.

Már érezhető, hogy mind a magán, mind a céges ügyfelek spórolnak a távközlési költségeikkel, ezért is számol a Maggyar Telekom legfeljebb 1%-os bevételcsökkenéssel a 2009-es évre - nyilatkozta Christopher Mattheisen vezérigazgató a Világgazdaság mai számában. A társaságra a gyenge forint is nyomást gyakorol, ezért is gyengülhet az EBITDA a bevételnél nagyobb, maximum...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés