Előfizetői tartalom

Venni, vagy nem venni? Mit mondanak a profik a részvényekről?

Portfolio
A részvénypiacok nem csak hazai, de globális viszonylatban is mélyponton állnak, az árfolyamok csábítóak. Ennek kapcsán kérdeztünk két profi befektetőt, Horváth Istvánt, a K&H Alapkezelő befektetési igazgatóját és Zsiday Viktort a Citadella Consulting vezetőjét a hazai és nemzetközi részvénypiaci kilátásokkal kapcsolatban.

Horváth István, K&H Alapkezelő. Horváth István, a K&H Alapkezelő befektetési igazgatója nem gondolja, hogy komolyabb enyhülés lesz tapasztalható az idei évben a világgazdaságban, a fejlett piacok recessziója elhúzódhat, mennek következtében a kockázati étvágy várhatóan nem tér majd vissza egyhamar. A szakértő szerint a gazdaságélénkítő lépések nem lesznek tartósak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés