Előfizetői tartalom

Rekordév volt 2008 a GTS Central Europe-nál

Portfolio
A GTS Central Europe, a közép-európai régió egyik vezető alternatív távközlési szolgáltatója 15 éves fennállásának legjobb pénzügyi eredményeit érte el 2008-ban. A cégcsoport árbevétele 10 százalékos növekedéssel elérte a 436 millió eurót, az EBITDA pedig 77 millió euróra nőtt, amely 8 százalékkal haladja meg a 2007-es eredményt.

A társaság közleménye szerint a bevételnövekedés kiemelkedően magas, 19 százalékos volt az adatszolgáltatások terén, melynek jelentős része nemzetközi ügyfelektől származott. A tárgyi eszközökre és immateriális javakra fordított beruházás (CAPEX) csoportszinten elérte a 49 millió eurót. "A romló makrogazdasági környezet ellenére a 2008-as évet kitűnő eredménnyel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés