Előfizetői tartalom

Beck György: válságálló a mobilpiac

Portfolio
Miközben a teljes távközlési piac a GDP 3 százalékos visszaeséséhez képest 1-1.5 százalékponttal kevésbé csökken az idén, a mobil szegmens még ennél is kisebb mértékben, mindössze 0-1 százalékponttal, mivel a mobiltávközlés ma már nélkülözhetetlen a kapcsolattartásban - mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója az MTI-nek.

Kifejtette, napjainkban nem könnyű pontos előrejelzést adni a távközlési piacról, mivel a gazdasági helyzet bizonytalan, és sajnos, egyelőre napról-napra rosszabbra fordul. Beck György elmondta, jóllehet januárban kis mértékben, 43 ezer előfizetéssel csökkent a mobilpiac, ez nem általános jelenség, mivel például a Vodafone-nak az első hónapban 4 ezerrel nőtt az ügyfélszáma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés