Előfizetői tartalom

Nevető harmadik lett a Vodafone - Azért nem kell transzba esni

Portfolio
Szokatlanul nagy mozgások voltak tapasztalhatók 2008-ban a mobil piacon, a Vodafone nem kevesebb mint fél százalékkal nagyobb piaci részesedéssel rendelkezik a legfrissebb adatok szerint, mint egy évvel korábban. Az ügyfelek leginkább a T-Mobile-tól pártoltak el, de a mozgások persze még mindig inkább csak nagyító alatt látszanak, a kialakult status quo-t nem borította fel a tavalyi év sem. A legtöbb bevételt továbbra is a Vodafone kasszírozza ügyfeleitől, azonban a T-Mobile nyeresége utolérhetetlen.

Bekeményített a Vodafone, látszik a nagyító alatt. Újra mögöttünk van egy év, a legutolsó statisztikák és vállalati gyorsjelentések is napvilágot láttak a magyar mobilpiaccal kapcsolatban. Az év utolsó hónapjában a karácsonyi ajándékozások miatt jellemzően megugrik a mobiltelefon ügyfelek száma, ezúttal sem történt ez másképp, így 2008. december 31-én immár minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés