FONTOS Az új szakasz nem most kezdődik: folytatódhat a kamatcsökkentés Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Meglepetések sorozatát hozta a negyedéves gyorsjelentési szezon

Portfolio
Az Egyesült Államokban már nagyrészt lezárult a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon. Az adatok azt mutatják, hogy az elemzők sokkal rosszabb negyedévet vártak az egy részvényre jutó nyereség tekintetében, ugyanis a cégek több mint 60%-a a piaci várakozásokat felülmúló EPS-ről számolhatott be az időszakra. Európában még javában tart a gyorsjelentési szezon, de hasonló tendencia figyelhető meg, a STOXX 50 indexben szereplő, már jelentő cégek fele pozitív meglepetést okozott.

Az Egyesült Államokban nagyrészt lezárult a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon, a Dow indexben szereplő mind a 30 vállalat közzétette már számait. Az adatok azt mutatják, hogy az elemzők sokkal rosszabb negyedévet vártak az egy részvényre jutó nyereség tekintetében, ugyanis a cégek több mint 60%-a a piaci várakozásokat felülmúló EPS-ről számolhatott be az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés