Előfizetői tartalom

Mi lesz a részvénypiacokkal? - Hiába a nagy esés...

Portfolio
Hiába a februári 11%-os esés a hazai tőzsdén, a Portfolio.hu által havi rendszerességgel megkérdezett profi befektetők nem lettek optimistábbak az előttünk álló hónapok részvénypiaci mozgásait illetően. Az alapkezelők kedvenc részvényei továbbra is a defenzív szektorokból kerülnek ki, miközben a saját benchmarkjukhoz képest továbbra is nagyon sokan alulsúlyozandónak tartják a részvényeket.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Aegon, Berenberg, Buda-Cash, Budapest Alapkezelő, CIB, Citadella Consulting, Concorde, Credit Suisse, Dialóg, Equilor, Erste, Generali, ING, MKB, Pioneer, QUAESTOR, Raiffeisen, RCM. Bár januárban már azt hihettük, hogy a nagy részvénypiaci zuhanások talán már mögöttünk vannak, a februári hónap igencsak rácáfolt minderre. A válság gócpontjában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés