Előfizetői tartalom

Szakít a hagyományokkal a román televíziós szolgáltató

Portfolio
Újabb lépésre szánta el magát a román digitális televíziós piac második legnagyobb szereplője, a Romtelecom, ugyanis bejelentette, hogy IPTV szolgáltatásokat is készül nyújtani. A társaság mindössze 2 éves működés után Románia második legnagyobb szolgáltatójává nőtte ki magát a műholdas adást biztosító szolgáltatók között.

2006 negyedik negyedévében, amikor a román Romtelecom belépett a digitális műholdvevős adásszolgáltatás (DTH) piacára, amely már akkor is négyszereplős volt, a szektor szakértői nem értették, hogy miért nem IPTV szolgáltatást indít. Mindezek ellenére a Dolce 400,000 előfizetővel zárta a 2007-es évet és mára már közel 600,000 ügyféllel rendelkezhet, amellyel a második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés