Előfizetői tartalom

Gyenge Pannon számok - Mi vár a Telekomra?

Portfolio
Továbbra is masszív, de jelentősen csökkenő gazdasági teljesítményről számolt be ma hazánk második legnagyobb mobilcége, a Pannon. A bevétel és a profit is látványosan csökkent a tavalyi negyedik negyedévben, látszik, hogy az ügyfelek kevesebbet költenek ami pedig a Magyar Telekom közelgő gyorsjelentése szempontjából sem pozitív jel.

Ma tette közzé 2008 negyedik negyedévre vonatkozó gyorsjelentését a Telenor és ezzel napvilágot láttak Magyarország második legnagyobb mobiltelefon-szolgáltatójának, a Pannonnak eredményei is. A hazai vállalat tovább tudta növelni ügyfelei számát, de pénzügyi eredményei a megszokottakhoz képest gyengén alakultak a nevezett időszakban: még soha nem volt példa arra a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés