Előfizetői tartalom

Vegyes hangulat uralkodik Ázsiában (2.)

Portfolio
Vegyes képet mutatnak az ázsiai börzék a ma reggeli kereskedés során, a Nikkei 225 1.3%-kal, a dél-koreai Kospi 0.6%-kal, a hongkongi Hang Seng 0.2%-kal menetelt lefelé, miközben a Shanghai Composite 1.8%-ot erősödött. A japán ipari megrendelések állománya tovább esett decemberben, ugyanakkor a vártnál kisebb mértékben, amely felélesztette a reményeket, hogy a recesszió mélypontja már közel lehet.

Az ázsiai részvénypiacok vegyes képet mutatnak a ma reggeli kereskedés során, a japán piac a kezdetei emelkedés ellenére azonban végül 1.3%-os csökkenéssel fejezte be a napot. A japán ipari megrendelések állománya decemberben 1.7%-ot esett, míg az elemzők 8.9%-os zuhanásra számítottak. Az adat az esés dinamikájának csökkenését jelenti a novemberi 16.2%-os zuhanást követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés