Előfizetői tartalom

Megjönnek a bikák a hétvégére? - Technikai elemzés

Portfolio
Továbbra is fel-le ugrálnak a tőzsdeindexek egy szűk kereskedési sávban, de a mai napon van némi esélyünk arra, hogy a sáv tetejét veszik célba az indexek. Az Óvatos optimizmust a támasztól immár sokadjára elrugaszkodó amerikai tőzsdeindexre alapozhatjuk. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az OTP és az EURHUF grafikonakat tekintjük át.

DOW JONES Az egyet előre egyet hátra tánclépéseket gyakorló amerikai index számára most az emelkedésen volt a sor, így az Dow Jones ismét elrugaszkodott a 7950 Ft-os támasztól. Előbbi támaszunk az elmúlt 5 kereskedési nap során folyamatosan ellenállt a medvék támadásának, így bízhatunk benne, hogy megjelennek a vevők, és legalább a 8350 pontig húzzák az indexet. BUX ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés