Előfizetői tartalom

USA: kis kozmetika a holnapi makroadatok előtt

Portfolio
A kezdeti mínuszok után egy technikai jellegű visszapattanást produkáltak a fontosabb támaszszintekről a vezető amerikai részvényindexek, a Dow napközben 150 pontos pluszban is megfordult. A zárás közeledtével azonban kissé alábbhagyott a lendület, miután a befektetők egy része lezárta napon belüli pozícióját a holnap megjelenő, a piac által kiemelten figyelt átfogó munkaerőpiaci jelentés előtt.

22:08 Panaszra egyáltalán nem lehet okunk, a vezető részvényindexek ugyanis kivétel nélkül emelkedéssel zártak: a Dow 1.3, az S&P 1.6, a Nasdaq pedig 2.1%-kal került feljebb. A sok rossz negatív hír ellenére alapvetően optimista hangulat uralta a kereskedést, azonban az érdeklődés visszafogott volt, miután a befektetők többsége a holnap megjelenő átfogó munkaerőpiaci adatokra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés