Előfizetői tartalom

Segítenek-e rajtunk a támaszok - Technikai elemzés

Portfolio
A múlt hét első napjai emelkedést hoztak a piacokon, de ellenállásaink megfordították az indexeket, és pénteken ott fejeztük be a kereskedést ahol egy héttel korábban azt abbahagytuk. Most újra abban bízhatunk, hogy támaszaink megfordítják az indexeket, ellenkező esetben megvizsgálhatjuk az októberi-novemberi mélypontokat. A hetet a Dow Jones a DAX és BUX indexekkel, valamint az OTP és az EURHUF grafikonokkal indítjuk.

DOW JONES Újra a 7950 pontos támaszhoz ért a Dow Jones, amely az elmúlt két hétben rendre megtartotta az indexet. Ha újra összejön az elpattanás, akkor hamarosan ismét a 8350 pontos ellenálláshoz érhetünk. Amennyiben törik a támasz, úgy a soron következő meghatározó szintünk a 7500 ponthoz tartozik. DAX A 4300 pontos támaszhoz ért a német DAX, amelytől azt várhatjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés