Előfizetői tartalom

Ütős újításokat tervez a TV2

Portfolio
A csatorna újrapozícionálása a lehető legjobban zajlott le a TV2-nél, ami számos újítást hozott nem csak az arculatban, de a műsorok promóciójában is - mondta el a TV2 marketing és kommunikációs igazgatója a mai napon tartott sajtótájékoztatón. A csatornán több saját gyártású műsor is képernyő elé fog kerülni a válság ellenére, ezek között külön figyelmet érdemel egy pókeres műsor Korda György és Nacsa Olivér vezetésével, valamint Liptai Klaudia és Till Attila közös műsora, ami sztárpárokat fog górcső alá venni.

"Eseménydús félév van a hátunk mögött, tavaly ugyanis újrapozícionáltuk a csatornát. Kimondtuk, hogy egy ízig-vérig kereskedelmi csatorna akarunk lenni. A műsor kommunikációt is ehhez kellett igazítani, ezért először kutatást végeztünk. A kutatásból egyértelműen kiderült, hogy nemcsak a műsorvezetők kötik a nézőket a csatornához, hanem a sorozatok szereplői is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés