Előfizetői tartalom

Lefelé csorog a régió is

Portfolio
Európához hasonlóan a régióban is megérkeztek a profitrealizálók, a vezető részvényindexek mindegyike a negatív tartományban mozog. Bár Amerika tegnap jól szerepelt, a határidős indexek már nem tudnak tovább emelkedni, miután az Obama gazdaságélénkítő csomag végleges elfogadását illetően egyre több a kérdőjel. A délutáni USA makroadatok még hozhatnak meglepetést, addig azonban marad a lassú korrekció és az alacsony forgalom. A BUX 1.2%-os mínuszban mozog, míg a forint jelenleg 286 felett tanyázik.

A régióban is megérkeztek a profitrealizálók, Varsóban 0.9, Bécsben 0.5%-os csökkenés mutatkozik, míg az orosz oarketten 1.9%-os az esés mértéke. Az RTS index alulteljesítése elsősorban az olajár folytatódó esésével, a rubel újabb gyengülésével, valamint a korábbinál pesszimistább idei éves GDP növekedési várakozásokkal magyarázható. A Citi ma reggeli feltörekvő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés