Előfizetői tartalom

Aki mer az nyer? Rali jöhet

Portfolio
A befektetők többsége már 2008 végén tudta, hogy a következő év nehéz lesz, méghozzá nagyon nehéz. A világ fejlett részein a recesszió beköszönte már nem volt kérdéses, jelenleg annak mélységét illetően folynak találgatások. A Nomura stratégái szerint egy ilyen nehéz befektetői környezetben a figyelem már a fiskális csomagokra összpontosul, melyeket folyamatosan csepegtetnek a monetáris politikai lazításokkal párhuzamosan. Lássuk mely országok és szektrok profitálhatnak a nagy állami költekezésekből.

Miután a válság 2008 második félévi elharapódzására kezdetben a folyamatos monetáris lazítások és banki mentőcsomagok híre szolgált némi gyógyírként, már mindenki látja, hogy ennél többre lesz szükség a nagy gazdasági depresszió elkerüléséhez. Ez a több a fiskális ösztönzőket jelenti, melyekkel kapcsolatban már eddig is érkeztek az újabbnál újabb információk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés