Előfizetői tartalom

Megtorolta az MVM a Kapolyi okozta milliárdos veszteséget

Portfolio
Leáldozni látszik Kapolyi László csillaga a magyar energiapiacon, a Magyar Nemzet szerint amellett, hogy ukrajnai üzleti kapcsolatai is megromlottak az MVM érdekeltségeinél végrehajtott vezetőváltások oka is a milliárdos üzletemberrel fenntartott kapcsolatok felszámolása, illetve egy közelmúltbeli, balul elsült áramvásárlási ügylet volt. Kapolyi ráadásul úgy tűnik, a Vértesi Erőmű biztosnak tűnt megvásárlásától is elesik.

Mint arról a Portfolio.hu hasábjain is beszámoltunk, az MVM Zrt. tulajdonában álló Vértesi Erőműnél vezércsere - sőt, információink szerint szinte a teljes szervezetet egészen alacsony szintig átható számos személycsere - történt január közepén, az erőmű parancsnoki hídját elnök-vezérigazgatóként Szabó Pál, a nemrégiben egy vonatbaleset miatt lemondott közlekedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés