Előfizetői tartalom

Kavarnak a politikusok - megakadt a mobiltender

Portfolio
Bizonytalan a mobiltender végeredménye, mert bár a több sajtóorgánumban kiszivárgott, általunk is bemutatott számok alapján a DreamCom és a MobiNet esélyes a győzelemre, az NHH késik a győztes kihirdetésével. A távközlési iparág egyik része szerint van esélye egy új mobilcégnek, a másik része szerint nincs. A háttérben politikai pártok kavarnak, és az érdekek kusza csomóját nehéz kibogozni - írja az Index ma reggeli cikke. Mint ismeretes, egy hete a Portfolio.hu úgy értesült, a tender könnyen lehet, hogy eredménytelenül zárul.

Az évtized egyik legnagyobb üzleti lehetősége a hazai távközlésben a negyedik mobilszolgáltatónak fenntartott licenc hasznosítása, de az ebben érintett vállalatok mind mást mondanak arról, hogy a frekvencián milyen szolgáltatást kellene elindítani. A magyar távközlési ipar összes szereplője érintett, és a frekvenciapályázat szigorú szabályai miatt pont azok a vállalatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés