Előfizetői tartalom

Nincs mese, ütik a tőzsdéket

Portfolio
Nincs javulás a tőzsdéken a reggeli jelentős visszaesés után, a befektetők Nyugat - Európában és régiónkban is pánikszerűen szabadulnak meg részvényeiktől. Az OTP őszi mélypontja alá zuhant és 7.4%-os mínuszban járva 2,175 ponton tartózkodik jelenleg. Az esés mögött alapvetően nincs új ok, továbbra is a hitelválságból kiinduló brutális gazdasági lassulás (sorra érkeznek a rosszabbnál rosszabb makroadatok), valamint a bankok tőkeszerkezetével kapcsolatos aggodalmak (sorra jelentik be az országok a második körös bankmentő csomagokat) terhelik a befektetők idegeit.

15:50 A BUX 2.3%-os gyengülés után 11,379 ponton áll jelenleg. Az OTP 7.4, a Mol 2.4, a Richter pedig 2.7%-ot esett edig tegnapi záróértékéhez képest, 0.9 %-os emelkedésével egyedül a Magyar Telekom tartja magát a magyar blue chipek közül. Az amerikai határidős indexek csökkenésével párhuzamosan Európa is lefelé menetel, a francia CAC 40 2.7, a német DAX 2.8, a brit FTSE...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés