Előfizetői tartalom

Obama sem hozta lázba Amerikát

Portfolio
A háromnapos szünet után eséssel nyithat Amerika, legalábbis erre lehet következtetni a főbb határidős indexek jelen állásából. Obama beiktatása egyelőre nem hozza lázba a befektetőket, akik az újabb brit bankmentő csomag láttán ismét a pénzügyi szektor problémáira összpontosítanak. A Dow futures 88, az S&P futures 12, a Nasdaq futures pedig 15 pontos mínuszt mutat.

Tegnap pihent Amerika, bár a kereskedés Európában mégsem volt olyan unalmas, mint ahogy ilyenkor általában lenni szokott. Három hónap alatt a britek a második bankmentő csomagot jelentették be, mely újból felerősítette a pénzügyi szektorral kapcsolatos félelmeket. A Royal Bank of Scotland erre rátett még egy lapáttal, amikor közölte, hogy a tavalyi évben 8 milliárd fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés