Előfizetői tartalom

Már soha nem lesz vége? - Itt a hitelválság újabb hulláma

Portfolio
A bankmentések, csődök és államosítások újabb hullámát éljük jelenleg, úgy tűnik, hogy az év vége felé tapasztalt megnyugvás csak átmeneti volt. A bankok további többmilliárd dolláros veszteségleírásokról számolnak be és tőkeinjekciókra szorulnak, amely azt jelzi, hogy a pénzügyi válság tovább szedi áldozatait és a problémák még nem oldódtak meg teljesen. A pénzügyi szektor további leértékelődést szenvedett el és az idei évben a legrosszabb teljesítményt a bankpapírok mutatják.

A csődök, állami mentőakciók és konszolidációs folyamatok újabb hullámát éljük jelenleg, amely már-már a Lehman Brothers bedőlését követő időket idézi. A pénzügyi szektor állapotával kapcsolatos félelmek felélénkültek, amelyeket a napokkal ezelőtt meginduló negyedéves gyorsjelentési szezon is erősít.A kedvezőtlen hangulat főbb mozgatórugói az elmúlt napokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés