Előfizetői tartalom

Egy helyben toporog Európa

Portfolio
A JP Morgan várt feletti gyorsjelentése és az Európai Központi Bank fél százalékos kamatvágása után is bizonytalankodnak a nyugat-európai tőzsdék. A német DAX és a francia CAC 40 egyaránt tegnap esti záróértéke környékén mozog, a brit FTSE 100 pedig 0.7%-os mínuszban tartózkodik. A banki és a bányászati szektor továbbra is gyengén teljesít, az autógyártók piacán pedig felemás hírek és vegyes elemzői ajánlások borzolják a kedélyeket.

Kapcsolódó cikkünk2009.01.15 13:45 Hároméves mélyponton az EKB kamatA bankszektor tovább folytatta esését, a tegnap profit warningot kiadott Deutsche Bank még viszonylag jól szerepelt és csak 0.6%-ot veszített értékéből, a HSBC viszont 8%-ot, a Barclays 14.5%-ot, a Deutsche Postbank pedig csaknem 17%-ot esett eddig. Az utóbbiban a JP Morgan leminősítése játszott szerepet, a korábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés