Előfizetői tartalom

Gáz: Teljes sötétség fenyegeti Szlovákiát

Portfolio
Még ma megállapodhatnak az orosz, az ukrán és az EU illetékesei az orosz gázszállítások ukrajnai ellenőrzésére létrehozandó szakértői csapatról, aláírásra kerülhet az erről szóló szerződés, amelyet követően a Gazprom újra szállítja az energiahordozót Európának. A mai napra várható gázfogyasztás Magyarországon 64-66 millió köbmétert, a felhasználható források egyeztetés alatt állnak.

14:30 Napi több milliárd forintos kiesést eredményezhet az, hogy kedden, ha csak egy napra is, elrendelték a II-es kategóriába sorolt ipari fogyasztók gázkorlátozását - mondja egy gazdaságkutató szakember az Indexnek. Sok cég ugyanis, noha a korlátozást feloldották, még nem indította újra a termelését. A gazdasági tárca szerint a gáz- és a gazdasági válság együtt több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés