Előfizetői tartalom

Most kell csak igazán résen lenni a szerződéses kockázatok kivédésére! (Deloitte)

Portfolio
Nagyon ritka az olyan, sikeresen működő üzleti vállalkozás, amely egyáltalán nem függ szerződéses partnereinek teljesítményétől. A partnerek által nyújtott szolgáltatások, az általuk elvégzett munkák minősége közvetlenül hat a vállalatok eredményességére, megítélésére, és bár az üzleti kapcsolatok alapja a kölcsönös bizalom, az együttműködés sikere sokszor mégsem ezen múlik. Különösen a mostani, megváltozott piaci környezetben lehet fontos egy olyan eszköz, amely segít a cégeknek a szerződéseiknél jelentkező kockázatok felmérésében, miközben meggyőződhetnek arról, hogy partnereik valóban megérdemlik a beléjük fektetett bizalmat - figyelmeztet a Deloitte.

Ralph van Uden, a Deloitte Kockázatkezelési szolgáltatások üzletágának igazgatója úgy látja, hogy a vállalatok hatékony működésének, a sikeres üzleti stratégiáknak mára stabil eleme az egyes vállalati feladatok és szolgáltatások kiszervezése, illetve a különböző termékek gyártásának licencbe-adása. Az outsourcing tipikus példája a vállalati IT-feladatok kiszervezése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés