Előfizetői tartalom

Hiába volt minden az elmúlt napokban? - Megvan az első évzáró

Portfolio
Hiába zártak tegnap csökkenéssel az amerikai börzék, ma az ázsiai piacok többsége felfele tudta venni az irányt. Az év vége közeledte persze nem engedett korlátlan optimizmust, az elmozdulások nagyobbrészben az 1%-os határon belüliek. A mai európai piacnyitás szempontjából legfontosabb japán börze emelkedett, azonban a kínai index ismét csökken.

A Nikkei ma is emelkedéssel állapodott meg, így negyedik napja folyamatosan tart a "hegymenet". Hurráoptimizmusra mindez mégsem adott okot, hiszen a japán index ezzel együtt is 42%-os esést szenvedett el az idei évben. Mely egyébként a mai kereskedéssel ért véget, hiszen Japánban legközelebb hétfőn lesznek nyitva a börzék. A pénzügyi válság, recessziós kilátások, csökkenő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés