Előfizetői tartalom

Eddig semmi meggyőző!

Portfolio
Továbbra is a pozitív tartományban állnak az európai és régiós börzék indexei, bár a német DAX a korábbi napi csúcsot már nem igazán tudta átvinni. Nagy erő nincs a piacokban (bár az elmúlt időszak napi 5% feletti kilengései lehet, hogy kicsit torzítják ítélőképességünket), ami a recessziós kilátások és a holnapi amerikai adatdömping előtt talán nem is csoda. A BUX index eközben 0.9%-os emelkedést mutat, a piac forgalma 5 milliárd forintos, ami átlagtól elmaradónak tekinthető.

A mai pozitív hangulat kibontakozása Ázsiában kezdődött, ahol a japán piac a kedvezőtlen makroadatok ellenére robbanást mutatott. Ezt követően Európában és a régióban is a vevők kerekedtek felül az ünnepek előtti héten. A lengyel WIG 20 1.4, a cseh PX 1.8, az orosz RTS 5.8%-kal került feljebb.OTPReal-time árfolyamInformációs panelA legmagasabb, 3.5 milliárd forintos forgalommal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés