FONTOS Egyre szebb a magyar inflációs kép
 
Előfizetői tartalom

A medve visszavág - Technikai elemzés

Portfolio
A több napos oldalazgatásnak ma úgy tűnik vége szakad, de az irány vélhetően sok befektetőnek csalódást okoz. Az amerikai és ázsiai indexek alapján ma reggel a nyitást követően vélhetően lefelé mozdul el a BUX az ellenállástól. Ma reggel a Dow Jones, a Nikkei 225 és a BUX indexeket, valamint az OTP és az EURUSD grafikonokat tekintjük át.

DOW JONES A 8800 pontos ellenállással nem bírt az amerikai index, és onnan elpattanva a 8200-as szintet vette célba a Dow. Soron következő támaszunkat a rövid távú emelkedő trendvonalunk képezi 8400 pont környékén. Az elmúlt napok esésé meghozta a Stochastic fordulatát a túlvett zónában, de az indikátor eladási szignálja még nem érkezet meg. NIKKEI225 Az elmúlt napok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés