Előfizetői tartalom

Nagy duhajkodás lesz Amerikában

Portfolio
Tetemes pluszban tartózkodnak az amerikai határidős részvényindexek (Dow +250, S&P 500 +28.9, Nasdaq +30.5) így a nyitás pozitív elmozdulással kezdődhet ma a tengerentúli börzéken. A hétvégi Obama tervek a recesszió hatásainak enyhítésére és az autógyártók megmentő csomagjának közelgő belfogadása is felfele hajtja az árfolyamokat.

Holnap kerülhet elfogadásra az amerikai autógyártók megmentésére kidolgozott tervezet, melynek körvonalairól a Fehér Ház és a demokraták már megegyezésre jutottak. Barack Obama elmúlt napokban adott interjúiban is hangoztatta már többször is, hogy a nagy autógyártókat nem szabad magukra hagyni. Persze a megmentésnek lesznek feltételei is, Chris Wagoner, a GM vezérigazgatójának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés