Előfizetői tartalom

Nagyon nyomulnak a románok

Portfolio
Nemzetközi kereskedési rendszert hozna létre a Bukaresti Tőzsde, mely egy helyről biztosítana hozzáférést a főbb intézményi befektetőknek a közép-kelet európai régió tőzsdéin forgó részvényekhez. Az új platform várhatóan jövő nyártól lesz elérhető, melytől a fejlesztők a tranzakciós költségek csökkenését és a piaci verseny élénkülését várják.

Új kereskedési platformot hozna létre a Bukaresti Tőzsde, mely a tervek szerint jövő nyártól lenne elérhető, és hozzáférést biztosítana a fontosabb intézményi befektetőknek a régiós tőzsdéken forgó főbb részvényekhez. A fejlesztéssel az olasz Giulio Di Cerbo-t bízták meg, aki korábban a Citigroup London vezetője volt, és 35 éves pályafutása során számos hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés