Előfizetői tartalom

Leállás jön a komáromi Nokia gyárban is

Portfolio
Karácsonytól új évig nyolcnapos termelési szünet lesz a Nokia komáromi gyárában. Ez a dolgozók régi igénye, és nincs összefüggésben a gazdasági válsággal, állítja a cég menedzsmentje. A munkavállalók viszont a kölcsönzött munkaerő elküldéséről, és a szabadságok kényszerű átcsoportosításáról beszélnek - írja az Index cikke.

Hosszabb lesz az idei tervezett leállás a Nokia komáromi gyárában a tavalyinál. Bár a hasonló hírek mostanában gyakran a világgazdasági helyzettel hozhatók kapcsolatba, a cég nyilatkozata szerint az ünnepek közt dolgozóik régi kérését teljesítik ezzel - írja a Kisalföld. A lapnak Simai Anna kommunikációs igazgató azt nyilatkozta: a gyár vezetősége az idén úgy döntött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés