Előfizetői tartalom

Berántja a kéziféket az RFV - Akadályhoz értünk!

Portfolio
Tegnap, piaczárást követően tette közzé az RFV harmadik negyedéves számait, bár a befektetők vélhetően elsősorban az ezzel egyidőben érkezett profit warningra lesznek majd nagyobb figyelemmel. A társaságot a makrokörnyezet romlása a gazdaság lassulásától a forráshoz jutás nehézségein át sújtja. Amennyiben a válságból kievickél a világ, a társaság nagy potenciállal rendelkezhet majd, erre mutatnak rá a harmadik negyedéves működés számai is.

A gyorsjelentés pontokba szedve részletezi, hogy a gazdálkodási környezet romlásával a társaság a második félév eddigi részében milyen nehézségekkel szembesült. Ezeket mi változtatás nélkül közöljük, a jelentésben a következők olvashatók: - Folyamatban lévő tárgyalásaink rendre lelassultak, illetve üzletkötések meghiúsultak. - Mivel jelentős számú és nagyságrendű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés