Előfizetői tartalom

Újabb tenderen nyert a Freesoft?

Portfolio
A Magyar Nemzet értesülései szerint az indiai tulajdonú Tata Consultancy Services Ltd. magyarországi fióktelepe nyerte meg a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (KSZK) informatikai rendszerének és kapcsolódó számítástechnikai hátterének megvalósítására kiírt tárgyalásos közbeszerzési eljárást. A Tata a Freesoft-tal együtt pályázott.

A tendert tavaly írta ki a kancellária, és a válság begyűrűzése ellenére sem vonták vissza. A projekt segítségével azt akarják elérni, hogy a személyügyi kérdéseket egységes informatikai rendszer kezelje. A pályázatot még 2007 augusztusában írták ki, nyolc cégből végül hárman jutottak tovább és tehettek ajánlatot: az IBM, az SAP a Hewlett-Packarddal és Fornax Zrt.-vel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés