Előfizetői tartalom

Az Ítélet napja - Technikai elemzés

Portfolio
Az európai indexek többsége, leszámítva a BUX-ot, óvatosan felfelé vette az irányt a tegnapi kereskedés során, és az erősödés a mai napon is kitarthat. A BUX index esetében pozitív és negatív jeleket is felfedezhetünk a grafikonon, így a mai kereskedés vízválasztó lehet. Ma reggel a Dow Jones, a BUX, az OTP és a Rába grafikonját tekintjük át.

DOW JONES A kereskedési sáv alját képező támasz zónánk megállította a Dow zuhanását, és a 8200-as szinttől elpattanó indexnek sikerült a napi maximumon zárnia. Momentum indikátoraink egyelőre még nem erősítették meg a rövid távú fordulót, így további megerősítésre lenne szükségünk egy mai emelkedés személyében. BUX Egyszerre pozitív és negatív jeleket is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés