Előfizetői tartalom

Itthon buli van - egyelőre

Portfolio
Az amerikai határidők emelkedésével párhuzamosan a BUX is felfelé vette az irányt a nyitás után. A hazai tőzsde részvényindexe 2.9%-os pluszban tartózkodik, de túlzott örömre azért ne adjuk a fejünket, hisz pénteken volt egy kiábrándító GDP adatunk, emellett Amerikából sem érkeztek túl rózsás hírek, pénteken pedig a zárás előtti percekben majdnem hazavágtak minket. Ami biztos, az ezúttal is a bizonytalanság, mely vélhetően nagyfokú volatilitást szül majd. A régióban viszont az eladók dominálnak, az osztrák ATX 0.5, az orosz RTS pedig 1.3%-kal került lejjebb.

MOLReal-time árfolyamInformációs panelItthon a MOL emelkedett a legnagyobbat a blue chipek közül, az olajtársaság papírjai 4%-kal értékelődtek fel a nyitást követően. Ez mind szép és jó, azonban holnap jön a gyorsjelentés, melyben egyes elemzői vélemények szerint veszteségről számolhat be majd a cég.Kapcsolódó cikkünk2008.11.14 11:06 Miért lehet veszteséges a MOL?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés