Előfizetői tartalom

Itt a fordulat? - Technikai elemzés

Portfolio
A negatív nyitás után fokozatosan talpra álltak az európai börzék, amelyek többsége a nap végére a pozitív tartományban zárt. Erre később Amerika rátett még egy lapáttal, és eszeveszett vágta alakult ki a kereskedés második szakaszában a tengerentúlon. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az OTP és a MOL részvények grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES A 8000 pontos lélektani szint megfordította a Dow-t a tagnapi kereskedés során, amely aztán egy hosszú fehér gyertyával a kereskedési sáv közepén fejezte be a napot. Lévén a sávunk aljától elpattant az index, most arra számíthatunk, hogy a 9600 pontos ellenállást veszi célba. BUX A 11,750 pontos, résünkhöz kapcsolódó ellenállás zárásra megtartotta a BUX-ot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés