Előfizetői tartalom

Telekom: heteken belül zárulhat a vizsgálat?

Portfolio
Egy az Indexen megjelent írás szerint 2009 elején a Magyar Telekomnál véget érhet a White and Case által folytatott sokmilliárd forintot felemésztő belső vizsgálat, év közepén pedig megszülethet a megállapodás az amerikai hatóságok és a cég között. A rossz hír az, hogy ennek egyik lehetséges kimenetele egy tetemes bírság.

Mint arról a Portfolio.hu már korábban beszámolt, a Magyar Telekom nemrég közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentéséből kiderült, hogy - bár a dolog nagy nyilvánosságot nem kapott - a magyar Nemzeti Nyomozó Iroda 2008. május 20-án bűncselekmény megállapítása nélkül megszüntette a cég külföldi leányvállalatainál történt ügyletek kapcsán egy évvel korábban megkezdett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés