Előfizetői tartalom

Kifulladt a lendület a tőzsdéken, jöhet az esés!

Portfolio
A reggeli világvége hangulatot követően percek alatt fordult meg a hangulat a világ tőzsdéin, azonban amilyen gyorsan jött a feltámadás, olyan hirtelen ki is fulladt. Jelenleg Európa és a régió is eladói nyomás alatt áll, ami nem is csoda, hiszen szinte csak negatív hírek érkeztek a világból - német recesszió, fenyegető OECD jóslat a fejlett világra nézve, sorozatos profit warningok a teljesség igénye nélkül. A BUX a délelőtt erősödést követően 0.4%-os leértékelődést mutat az átlagostól elmaradó, 12 milliárd forintos forgalom mellett.

Kapcsolódó cikkünk2008.11.13 11:30 Erre már mérget lehet venni: a fejlett országok recesszióba süllyednek jövőre (OECD)A nyugat-európai tőzsdeindexek is mínuszba kanyarodtak, ami persze nem meglepő, hiszen a térség legnagyobb gazdasága recesszióba süllyedt a ma közzétett adatok szerint. Németországban 12 éve nem volt példa arra, hogy két egymást követő negyedévben negatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés