Előfizetői tartalom

Magyar Telekom: "komolyan érdekel minket a lehetőség"

Portfolio
A Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága a Portfolio.hu érdeklődésére megerősítette, hogy a cég érdeklődik az eladósorba került 10%-os Telekom Slovenije részvénycsomag iránt, az esetleges ajánlattételről a hivatalos bejelentés legkésőbb 2008. december 3-ig várható. Számításaink szerint az esetleges bevásárlás nem veszélyezteti az osztalékpolitikában megfogalmazott eladósodottsági célokat, és így az osztalékfizetés nagyságát sem.

Az Odskodninska Druzba (OD) nevű szlovén állami befektetési alap hivatalosan is kihirdette azon tenderét, melyben 9.725%-os tulajdoni részt megtestesítő 635,548 darab Telekom Slovenije részvényt kíván értékesíteni. A közleményből kiderül, hogy az érdeklődők legkésőbb 2008. december 3-ig nyújthatják be ajánlataikat, melyek ezt követően 2009. február 2-ig kötelező érvényűnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés