Előfizetői tartalom

Enyhe mínuszban a BUX, durván szakadnak az oroszok

Portfolio
Az amerikai határidők emelkedésével párhuzamosan a hazai tőzsde részvényindexe pluszba kanyarodott a nyitást követően. A sorozatos profit warningok, a gyászos vállalati gyorsjelentések, valamint a recessziós félelmek nem éppen az emelkedés irányába hatnak, ennek megfelelően a kezdeti optimizmus hamar ki is fulladt, a BUX már 0.5%-os mínuszban mozog. A régióban felemás hangulat uralja a kereskedést, a cseh PX 1.1, az osztrák ATX 0.4%-ot erősödött, míg az orosz RTS 6.9, a lengyel WIG 20 pedig 3.4%-kal került lejjebb. Az utóbbi a tegnapi zárás miatt ma pótolja a kimaradt esést.

OTPReal-time árfolyamInformációs panelA hazai blue chipek közül az OTP még enyhe pluszban nyitott, majd egy gyors irányváltásal újra célba vette a negatív tartomány, jelenleg pedig már 2.1%-os csökkenést mutat. Az esést ezúttal is a részvénypiacokat uraló bizonytalanság vezérli. Nagy kérdés továbbá, hogy mit hoz a pénteken esedékes negyedéves gyorsjelentés, továbbá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés