Előfizetői tartalom

A mínusz felé hajlik Európa is

Portfolio
A délelőtti enyhe emelkedés után Európában is a bizonytalanság jelei mutatkoznak, a részvényindexek egyszerűen nem tudják eldönteni, merre menjenek. Ehelyett inkább a pozitív és a negatív tartomány közt ingáznak, a francia CAC-40 0.1, az angol FTSE 100 0.3%-kal került feljebb, míg a német DAX 0.9%-os csökkenést mutat. Gyorsjelentés akadt bőven ma is, de ezek inkább a recesszióval kapcsolatos aggodalmakat támasztották alá.

A határozott irányt délutánra sem sikerült meglelniük a nyugat-európai tőzsdéknek, a benchmarkok továbbra is a pozitív és negatív tartomány közt mozognak. A Dow Jones Stoxx 600 index 0.1%-ot szedett magára és 212 pontig emelkedett, miután szeptember vége óta 18%-ot veszített értékéből. A Vodafone papírjai 7.3%-ot emelkedtek, gyarapítva a tegnapi nyereséget, amikoris...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés