Előfizetői tartalom

Profit-meglepetés a Deutsche Telekomnál

Portfolio
A bevétel és az EBITDA szintjén az elemzői konszenzusnak megfelelő eredményekről számolhatott be a Deutsche Telekom ma reggel közzétett gyorsjelentésben, a cég nettó profitja azonban felülmúlta a várakozásokat. A menedzsment megerősítette az idei évre vonatkozó várakozásait és 2009-re legalább az eredmények stagnálását várja. A Deutsche Telekom árfolyama 1.3%-kal menetelt lefelé a mai délelőttön a kedvezőtlen globális részvénypiaci hangulat közepette.

A nettó profit szintjén az elemzői konszenzust meghaladó eredményről számolhatott be a Deutsche Telekom ma reggel közzétett negyedéves gyorsjelentésében részben az alacsonyabb reorganizációs költségeknek köszönhetően. A harmadik negyedévben a cég nettó profitja az egyszeri tételek hatásait kiszűrve 12%-kal gyarapodott, amellyel az elemzői várakozásokat is több mint 36%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés