Előfizetői tartalom

Ennek sírás lesz a vége...

Portfolio
Az elmúlt három nap emelkedését teljesen visszaadva 5% feletti mértékben estek az amerikai részvényindexek. A választási eufória elmúlásával a befektetők ismét a fundamentumokra figyelnek, melyek nem sok örömre adnak okot. Recessziós félelmek, gyászos vállalati profitkilátások. A mai folyamatokat látva úgy tűnik a bear market ralinak vége, bár a piac nagy volatilitását tekintve ezen kijelentésünket már akár holnap is átírhatnák a folyamatok. A hangulat jelenleg is borús, a Dow futures 70 pontos mínuszban tartózkodik, Ázsia pedig 2% körüli mínuszban készül zárni.

22:10 Nagy csattanója lett a mai napnak (magam is elmorzsoltam pár könnycseppet), az amerikai részvényindexeknek ugyanis három napos emelkedést sikerült ledolgozniuk különösebb megrázkódtatás nélkül. A Dow Jones 5.1, az S&P 500 5.3, a Nasdaq 5.5%-kal zuhant a negatív makroadatok és a kötvénybiztosítóktól érkező elkeserítő számok hatására. Az újdonsült amerikai elnöknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés