Előfizetői tartalom

"Kaotikus napok jöhetnek, ezek meglovaglása nem ajánlott!"

Portfolio
A rekordok döntögetésétől hangos október bár rettenetes mértékű zuhanást hozott a világ tőzsdéire, az utolsó héten már megcsillant a reménysugár, nagy emelkedést láthattak a befektetők. A Marketwatch által megkérdezett szakértők többsége azt reméli, hogy a legrosszabbon már túlvagyunk, bár eszeveszett vásárlásokra még nem bíztatnak.

A hitelpiaci válság enyhülésének lehetünk jelenleg szemtanúi, véli Paul Noltea Hinsdale Associate befektetési igazgatója. Mindemellett azonban a következő legkevesebb három-hat hónapban továbbra is pocsék adatok érkezhetnek majd a gazdaság állapotáról, mellyel párhuzamosan a vállalati eredmények is gyengék lesznek. Ez a piacokat továbbra is nyomás alatt tarthatja. Már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés