Előfizetői tartalom

Sokan lennének negyedikek a mobilpiacon

Portfolio
Pénteken a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) pre-bid konzultációt tartott a mobiltelefon-piac versenyélénkítése, valamint a szélessávú internet lefedettségének növelése érdekében, október 22-én meghirdetett pályázatokról. A mai konzultáción az a 11 cég vehetett részt, amely eddig megvásárolta a pályázati kiírást - tette közzé az NHH.

Eredményes pályáztatás esetén a magyar piacon akár két új mobiltelefon-szolgáltató is megjelenhet és 15 évre szóló frekvenciahasználati jogosultságot szerezhet. Az egyik hasonló frekvenciakészletet szerezhet meg, mint a jelenleg is a piacon lévő három mobilszolgáltató. A másik pályázó a jelenleg nem használt 450 MHz-es frekvenciatartomány hasznosítására kaphat jogosultságot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés