Előfizetői tartalom

Rossz jel is lehet a nagy tőzsdei száguldás...

Portfolio
Való igaz, hogy százalékban mérve történetének egyik legnagyobb száguldását produkálta kedden az amerikai Dow Jones index, azonban ettől még nagyon korai lenne részvénypiaci fordulatot kiáltani. A múltban a legnagyobb ralik épp a villámgyors és gyilkos mértékű zuhanások közepette kerekedtek... A Portfolio.hu által megkérdezett két alapkezelő szerint is egyértelmű, hogy egyelőre csak egy medve piaci raliról beszélhetünk, ugyanakkor nincs kizárva, hogy akár hetekig-hónapokig is eltarthat.

Százalékban mérve történetének hetedik legnagyobb egynapos emelkedését produkálta kedden a Dow Jones Industrial Average, az egyik legnagyobb múltra visszatekintő amerikai tőzsdeindex.Nem egy tőzsdei befektető kezdett abban reménykedni ennek hatására, hogy eljött a fordulat ideje és az immár több mint egy éves medve piac véget érhet. Mielőtt azonban hiú ábrándokba feledkeznénk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés