Előfizetői tartalom

Még egyet tudott emelkedni Amerika

Portfolio
Jelentősebb emelkedéssel zártak végül a főbb amerikai részvényindexek, a Dow 2.1, az S&P 500 2.6, a technológiai kitettségű Nasdaq pedig 2.5%-kal került feljebb. A jókedv alapvetően a várt feletti GDP adatnak volt betudható, azonban ezúttal is nagyfokú volatilitás uralta a kereskedést. A befektetők figyelme a FED kamatdöntés és a GDP adat után a jövő heti munkaerőpiaci jelentésre szegeződik, mely a kereskedés további irányát érdemben megszabhatja.

21:03 Jelentősebb pluszban zártak az amerikai tőzsdék, a vártnál kedvezőbb GDP adat lendületet adott a piacoknak. A Dow ma is szélsebesen mozgott, de szerencsére mindvégig a pozitív tartományban. A kezdeti 270 pontos emelkedés után többször is erejét veszítette a benchmark, végül azonban 189 pontos, vagyis 2.1%-os emelkedéssel fejezte be a kereskedést. A 30 komponens...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés